Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

Foredragstyper

Foredraget - TANKER

Det er tankerne, der ødelægger unges liv. I tankerne udspringer mulighederne og begrænsningerne i mennesket. Den største forhindring for at få et godt liv, er din egen tro på, at du ikke kan. Negative tanker vil spænde ben for dig, hvis du giver dem for meget plads og opmærksomhed i din tilværelse.

Ny forskning har bevist, at for enhver tanke er der forbundet en følelse. Det vil sige, hvis man oplever eller lukker for mange negative tanker ind i hovedet, vil det uundgåeligt tilfører mange negative følelser. Erfaring har endvidere vist, at unge med negative og frustrerede følelser gør dumme ting. Nogen stjæler, andre lyver, nogen skære i sig selv, andre igen træffer selvdestruktive valg.

Har du som menneske flere negative tanker end positive, har du en negativ grundindstilling, vil dette medfører en lang række problemer, som både er skadelige og en trussel for din glæde og dit velfærd.

Igennem foredraget ”TANKER” giver vi unge konkrete redskaber og viden, til at kunne skabe en forandring i tanker, følelser, livsmønstre og vaner.

Læs mere om foredraget

 
 
 
Foredraget - GRIB CHANCEN

Foredraget "GRIB CHANCEN" er for dig, der søger efter nutidige og effektive redskaber til at gøre en forskel i dit eget liv. - også ideelt til voksenarrangementer.

Ved du godt at du allerede er udrustet med alle de naturtalenter, der skal til, for at kunne få et perfekt liv? Inden i dig er der frø af potentiale og talenter, som du må tro på og udvikle, før de kan vokse op og gøre en forskel i dit liv. Alt for mange mennesker går rundt med mindreværdskomplekser og føler, at de ikke besidder, det der skal til. Men det er en stor selvdestruktiv løgn.
Glæd dig til DVDen eller foredraget GRIB CHANCEN
 
 
 
Erhvervsforedrag

Søren Lynge har med over 200 uforglemmelige livsstilsforedrag om året været en blandt Danmarks mest benyttede foredragsholdere siden 1996. Søren Lynges foredrag er hyldende morsomme, men samtidig skarpe og motiverende. Den karismatiske foredragsholder forstår at fange publikum ved sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi kan ikke undgå at smitte af på hver eneste tilhører i salen. Søren Lynges primære tema er: ”Det værdibaserede liv”. Et livsstilsforedrag om vaner, tanker og værdier.

”Ultimativ velvære oplever du først, når dine vaner arbejder for dig, ikke imod dig. Når din adfærd afspejles af dine værdier og når du lykkedes i at fylde din indre USB med positive oplevelser og en sund produktiv livsstil.
Med over 12.000 skilsmisser om året og med et rekord år i 2009 med over 250.000 danskere på lykkepiller, samt 270.000 danske alkoholikere er Søren Lynges foredrag mere end aktuelt.

Glæden til livet og det daglige arbejde udspringer af en succesfuld livsstil, hvor der er styr på tanker, vaner og ikke mindst ens værdier. Foredraget vil levere rigeligt med håndgribelige redskaber til at udfordre egne tanker, valg og værdier.
Søren Lynge har en vindermentalitet ud over det sædvanlige, og hans livsstrategier vil stimulere og provokere tilhørende til at leve et liv, som giver større glæde hver dag – både personligt, familiert og på arbejdspladsen.

Søren Lynge har en international Bachelor i pædagogik. Han er uddannet brandmand og røgdykker, certificeret coach og læser p.t. en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi på Universitet. Til hverdag dyrker han tennis, svømning og kampsport.

Mere om Søren Lynge

Foruden erhvervsforedrag er Søren Lynge direktør i den socialpædagogiske og resultatorienterede konsulentvirksomhed Ungdomsproblemer.dk, som udover botilbud til unge omfatter en landsdækkende foredragsvirksomhed, en ligeledes landsdækkende konsulenttjeneste og et bestseller-forlag, der udgiver Søren Lynges kognitive psykologiske bøger, som foreløbig har solgt omkring 100.000 eksemplarer. Bøgerne handler alle om det samme, som de tusindvis af hans foredrag, han indtil nu har holdt for omkring en halv million tilhørere. Vejen til det fede liv.
Søren Lynges nyeste skud på stammen er bogen ”Vaner – årsag til dine succeser og fiaskoer” og DVD serien ”Grib chancen”.

Mere om erhvervsforedrag på www.in2values.dk eller på www.strongmind.dk
 
 
 
VANER Årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.

Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag "VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.
 
 
 
Foredraget ”Et godt liv er ikke en selvfølge”

Om mindreværd og selvskade – et foredrag, der giver DIG redskaber til at få et godt liv.

Alt for mange mennesker går rundt med en negativ grundindstilling til sig selv. Det resulterer ofte i følelser af mindreværd og utilstrækkelighed og manglende tro på sig selv. I sådan en situation kan man ikke yde sit maksimale, man fastlåses i negative tanke- og handlemønstre og evner ikke at se sig selv som en succes. De følelser, man ikke får bearbejdet, ender nede i maven i en rodekasse. Mange mennesker har vanskeligt ved at tale med andre om deres skuffelser, sorg, fortrængte følelser eller måske mindreværdsfølelser. Men disse følelser forsvinder ikke af sig selv.

Gennem foredraget ”Et godt liv er ikke en selvfølge” bliver tilhørerne opmærksomme på, hvordan man selv har mulighed for og kompetence til at bryde ud af et fastlåst mønster og et negativt syn på sig selv. Hvad enten det drejer sig om lederseminarer eller korte peptalks, så vil Søren Lynge begejstre, provokere og inspirere deltagerne til nye tanker, følelser og holdninger samt motivere tilhørerne til at træffe de rigtige valg i livet. Han er udfordrende, inspirerende, overraskende, lidenskabelig og ikke mindst fuld af energi!

Pris for foredraget ”Et godt liv er ikke en selvfølge”
1½ times foredrag med en foredragsholder og en ung: 5.500,- kr.
Foredraget afholdt med illustrationer: 5.500,- kr.
Et større arrangement for flere skoler: 7.500,- kr.
Som foredragsshow med kunstner: 9.800,- kr.

Alle priser er eksklusive kørsel og inklusive moms.
 
 
 
Debatforedrag for forældre

Sproget viser dine børns fremtid.

Når børn og unge ikke hjemmefra lærer om disciplin, dannelse, moralbegreber og værdier, bliver de ofte diffuse, grænsesøgende, uopdragne og problemskabende. Børn, der ikke bliver præget på en positiv måde i hjemmet, tilegner sig i stedet normer fra blade, medier og venner.

Derfor ses det tit, at problemet med uregerlige unge ikke kun er et problem i familien, men også i de unges omgangskreds. Unges sprog og omgangstone fortæller meget om, hvem de er, og hvor de er på vej hen.

Paradise hotel kan ikke lære den unge generation, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert, men det gør vi gerne gennem vores foredrag og bøger.

Vi voksne kan ikke tvinge grænsesøgende unge til at ændre sig, men vi KAN stimulere dem til selv at gøre en forskel i deres liv. Netop dét er essensen i vores arbejde med unge.

Det værdibaserede liv.

Mere end nogensinde skal forældre kæmpe og konkurrere med omverdenen for at videregive sunde værdier til deres børn.

Dine børn har brug for grænser, værdier og rammer for at kunne fungere godt. Har du brug for forklaringer, gode råd, ideer og inspiration – så er debatforedraget med Ungdomsproblemer.dk noget for dig.

Søren Lynge fra Ungdomsproblemer.dk har gennem foredrag inspireret flere tusinde forældre til at gøre en forskel i deres børns liv. Hør et foredrag, der dels belyser unges værdier og livsstil og dels giver nogle bud på de pædagogiske muligheder, vi som voksne har for at præge unge til at vælge et godt liv.

Efter foredraget kan foredragsholdernes bøger købes til opfølgning og inspiration.

Pris for debatforedraget
Almindeligt debatarrangement: 5.500,- kr.
Stort debatarrangement med illustrationer: 7.500,- kr.
Som kursus for voksne eller professionelle: 9.800,- kr.

Alle priser er eksklusive kørsel og inklusive moms.
 
 
Center for Kognitiv Udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk

Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com