Udskriv siden   Facebook
 

Stand-up foredraget ”Tanker - udvikling af personlige og sociale færdigheder.” 

Søren Lynge har igen udviklet et nyt foredrag samt et helt nyt undervisningsarrangement, som tilbydes uddannelsessteder pr. 1. august 2013


Det er tankerne, der ødelægger unges liv. I tankerne udspringer mulighederne og begrænsningerne i mennesket. Den største forhindring for at få et godt liv, er din egen tro på, at du ikke kan. Negative tanker vil spænde ben for dig, hvis du giver dem for meget plads og opmærksomhed i din tilværelse.

Ny forskning har bevist, at for enhver tanke er der forbundet en følelse. Det vil sige, hvis man oplever eller lukker for mange negative tanker ind i hovedet, vil det uundgåeligt tilfører mange negative følelser. Erfaring har endvidere vist, at unge med negative og frustrerede følelser gør dumme ting. Nogen stjæler, andre lyver, nogen skære i sig selv, andre igen træffer selvdestruktive valg.

Har du som menneske flere negative tanker end positive, har du en negativ grundindstilling, vil dette medfører en lang række problemer, som både er skadelige og en trussel for din glæde og dit velfærd.

Igennem foredraget ”TANKER” giver vi unge konkrete redskaber og viden, til at kunne skabe en forandring i tanker, følelser, livsmønstre og vaner.

Ungdomsproblemer

Indhold:  Et skarpt motiverende foredrag om positive tanker, vaner, digital mobning, misbrug, indre kontrol, psykisk balance samt vrede- og følelseskontrol. 

Under foredraget vil man bl.a. få konkrete værktøjer til:  

  • At løse sine problemer før de kommer. 
  • Bytte negative tanker ud med positive. 
  • Kontrollere frustrationer og vrede.  
  • Få gjort op med selvdestruktive valg og vaner.

Vores undervisning indeholder de bedst udviklede teknikker, til at regulere uhensigtsmæssig og selvskaden adfærd. 

Efter foredraget vil I gratis modtage en bogpakke bestående af: 

Pris:

  • Almindeligt foredrag på halvanden time 5.500,- + kørsel 
  • Undervisningsarrangement på fem lektioner á 45 min. 12.000,- + kørsel   

Book foredraget HER 

Vi glæder os til at komme og gøre en forskel.

Tjek mere om vores sociale tiltag her: 

Anbefaling af vores nye foredrag ”TANKER”.
”Ved vores mentor arrangement d. 6/9-11 ramte Søren Lynge helt plet”. ”Han inspirerede vores mentorer dels med nye tanker og metoder, men også ved at være et lysende forbillede som mentor selv”. ”Vi kan varmt anbefale Søren til arrangementer, hvor der skal peppes og inspireres”

Malena Sofia Bondo
Virksomhedskonsulent
Jobcentret, Fredensborg Kommune

”Budskabet er klart, og hans performance er imponerende. Jeg lurer nogle af hans tricks og lærer af ham, når jeg selv skal tale til en stor forsamling. Han har street credibility og hans kropssprog går rent ind hos de unge. Det er et klart budskab, humor og autencitet i hans show. Fantastisk”.
Niels-Erik Hybholt, rektor, Selandia Handelsgymnasium, Slagelse

”Jeg fik rigtig meget ud af det. Det var et alvorligt foredrag med humor. Jeg vil bruge det videre i mit liv, det er klart, for det går rent ind”.
Elev på Selandia handelsskole

”Det er rigtig fedt, at han vil bruge sin tid og sit liv på de unge på den måde. Jeg har selv prøvet en del, og det fungerer, når Søren Lynge fortæller. Han gør det med stil og humor”.
Elev på Selandia

”Det er et af de bedste foredrag, jeg har hørt. Og jeg har ellers været til ret mange”.
Elev på Selandia

”Det var så godt, at det gerne måtte have varet lidt længere. Det fangede alle, og det var helt ærgerligt, da det var slut”.
Gymnasieelev, Slagelse

”Det var meget personligt. Jeg kunne relatere mig klart til det i min hverdag”.
Gymnasieelev, Slagelse

Udtalelse fra Berlingske Medier journalist Ulrich Wolf.

Om foredraget TANKER - En rejse ind i troen på sig selv

Søren Lynge kan kombinere det alvorlige og det sjove og kan vise de unge, at han mener det, når han i sit arbejde siger, at man skal tro på sig selv. At man kan blive succeshistorie på trods

Der er historien om den gamle faldefærdige gård på Ballerup-kanten, der mod alle odds blev forvandlet til et rigtig flot bosted for unge med problemer. Det er historien om den unge rod, der kom ind i de forkerte miljøer som ung, men endte med at være en rettesnor for en stor gruppe af unge med retning samme vej. Og det er historien om den unge rod, der trods modstand og skepsis fra det etablerede system fik bygget en virksomhed op, der med sine mange grene, i sidste ende har det ene fokus, at hjælpe unge med problemer, og som har succes med det.
Det er historien om Søren Lynge, og det er en historie der fanger. Hvad enten Søren Lynge holder et af sine rigtig mange foredrag rundt om i landet, om han skiver bøger til unge om at vende sine dårlige vaner til gode og bruge sine kompetencer på positive ting, eller tager åbent og fordomsfrit, men også konsekvent, imod unge på sit bosted ved Ballerup, så virker det.
Gennem 15 år har han bredt sig på ungeområdet, og har gjort det med tyngde, humor og et åbent sind, kombineret med en faglig ballast og ikke mindst modet til at tænke anderledes. Det har hjulpet mange unge med ondt i livet, og endnu flere har fået noget at arbejde med, når de har læst en af Sørens bøger eller hørt et af hans foredrag.

Ulrich Wolf, Berlingske Medier

 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com