Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

Om ungdomsproblemer.dk

- AT HJÆLPE, for at andre skal lykkes – om Ungdomsproblemer.dk

Det hele startede med en enkeltmandsvirksomhed og med drømmen om at skabe effektive brugbare redskaber til at hjælpe mennesker frem mod et sundt liv. I dag, 14 år efter, er Ungdomsproblemer.dk blevet en mellemstor virksomhed, der kendetegnes ved en intens arbejdsindsats, en ekstraordinær fordybelse og en lidenskab for at gøre en forskel. Vi sætter en ære i at skabe klare visuelle resultater for de unge vi arbejder med. Se om mere dette på vores hjemmeside, hvor der også forefindes aktuelle videoklip. Ungdomsproblemer.dk samarbejder med et bredt udsnit af landets kommuner. Vi sammensætter konsulentløsninger af forskellig art for vores unge og deres familiers trivsel. Desværre støder vi alt for ofte på familier, der ikke får den hjælp, som de har behov for, således at deres børn igen kommer på rette vej i livet. Derfor tilbyder vi forskelligartet konsulentydelser direkte til private over hele landet. Ungdomsproblemer.dk gør en stor indsats, for at forbedre livskvalitet og vilkår for unge i Danmark. Ungdomsproblemer.dk har til hensigt at skabe tryghed og livsglæde, især blandt børn og unge, gennem vores standup-foredrag, livsstilsbøger, kontaktpersonsordninger, livsstilssamtaler og ikke mindst som godkendt opholdssted. Ungdomsproblemer.dk er en landsdækkende foredrags- og konsulentvirksomhed, der fokuserer på at løse unges problemer. Vi udfører konsulentopgaver inden for både det offentlige og det private område.

Vi har siden 1998 hjulpet tusindvis af unge til et bedre liv gennem vores foredrag, kontaktpersoner, skoletilbud, botilbud, konferencer, kurser, livsstilssamtaler samt diverse konsulenttilbud. Det er netop dette arbejde, som har gjort vores foredrag populærer og relevante landet over. Hver dag bliver vi inviteret ud til skoler, fordi vores viden om at hjælpe unge ikke stammer fra bøger, men fra værdifulde erfaringer fra vores daglige arbejde.

I Ungdomsproblemer.dk’s hovedsæde ”DreamCenter”, som er placeret i Ballerup ved København, har virksomheden sine fem hovedafdelinger.

Ungdomsproblemer.dk består, ansættelsesmæssigt, af et tværfagligt team bestående af over 12 ansatte, der gennem en helhedsorienteret indsats medvirker til at skabe udvikling og resultater for den enkelte unge. Derfor har vi en bred vifte af løsningsmodeller, som kan hjælpe unge med at komme ud af deres problemer. Vi kan hjælpe ”den søde pige i klassen” gennem vores selvmotiverende bøger, og vi kan hjælpe den frustrerede forældre eller sagsbehandler ved at tilbyde livsstilssamtaler. Vi kan tilbyde kvalificerede kontaktpersoner til marginaliserede unge, akutte botilbud af kortere eller længere varighed samt decideret socialpædagogisk behandling gennem vores godkendte opholdssted Lillevangsgård.

Vore indsatsområder:

Type unge Vores tilbud
Almindelige unge Forebyggende foredrag
Tv- og broadcast-undervisning
Livsstilsbøger
Unge der har det svært psykisk Livsstilssamtaler
Kontaktperson
Misbrugssamtaler
Unge med brug for ekstra omsorg og
mere intens støtte hver dag
Botilbud via støtte på deres eget værelse
Døgnplacering på vores opholdssted

Anders Conradsen

Anders Conradsen

Anders Conradsen er Pædagogisk Konsulent på Søren Kierkegaard Kollegiet. Anders har en Socialpædagogisk Proffesionsbachelorgrad med en Cand.Pæd.Fil overbygning fra Århus Universitet.

Per Ingebrigtsen

Per Ingebrigtsen

Autoriseret Psykolog: Per Ingebrigtsen på Center for Kognitiv Udvikling, Ungdomsproblemer.dk
Book samtale med Per ->

 
 
 

Nye spændende artikler

 
 
 
 
 
Ungdomsproblemer.dk - Center for kognitiv udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk