Udskriv siden   Facebook
 

Om ungdomsproblemer.dk

- At hjælpe - for at andre skal lykkes

Det hele startede med en enkeltmandsvirksomhed og med drømmen om at skabe effektive brugbare redskaber til at hjælpe mennesker frem mod et sundt liv. I dag, 17 år efter, er Ungdomsproblemer.dk blevet opdelt i flere virksomheder, der hver specialisere sig i sit område, men alle kendetegnes ved en intens arbejdsindsats, en ekstraordinær fordybelse og en lidenskab for at gøre en forskel. Vi sætter en ære i at skabe klare visuelle resultater for de unge, som vi har i vort regi. Se om mere dette på vores hjemmeside, hvor der også forefindes aktuelle videoklip.

Vore virksomheder samarbejder med et bredt udsnit af landets kommuner. Vi sammensætter konsulentløsninger af forskellig art for unge og deres familiers trivsel. Desværre støder vi alt for ofte på familier, der ikke får den hjælp, som de har behov for, således at deres børn igen kommer på rette vej i livet. Derfor tilbyder vi f. eks. forskelligartet konsulentydelser gennem vores online socialiseringsprogram www.dkap.dk. På vores firmadomicil www.dreamcenter.dk, hvor bl. a. Center for Kognitiv Udvikling har til ”huse”, tilbyder vi endvidere forskellige typer botilbud samt livsstilssamtaler til både private og kommuner.

Vi har siden 1996 hjulpet tusindvis af unge til et bedre liv gennem vores foredrag, skoletilbud, botilbud, konferencer, kurser, bøger, startpakker, livsstilssamtaler samt diverse konsulenttilbud. Det er netop dette arbejde, som har været medvirkende til at gøre vore foredrag populære og relevante landet over. Hver uge bliver vi inviteret ud til uddannelsessteder, fordi vores viden om at hjælpe unge ikke kun stammer fra bøger, men fra værdifulde erfaringer fra vores daglige arbejde.

Hør Josefines historie

Se mere om vores bøger

 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com