Udskriv siden   Facebook
 

LivsstilssamtalerNår én i familien har et problem - har hele familien et problem. 

Søren Lynge er specialist i Mental Sundhed. Igennem 20 år har han hjulpet unge mennesker med at opnå en velafbalanceret og positiv livsførelse. Livsstilssamtaler giver DIG konkrete værktøjer og redskaber til at få et sundt, godt og produktivt liv, Gennem 30 år har den kognitive tilgang vist sig at give store resultater ved udvikling af sociale og personlige færdigheder. C.K.U., Center for Kognitiv Udvikling, har udviklet et evidensbaseret indsigtsgivende socialiseringsprogram, som har vist sig at give store målbare resultater. 9 ud af 10 af vores besøgende oplever således, at samtaleforløbet har givet dem et sundere og mere berigende liv med mere glæde samt livskvalitet til følge.

Samtaleforløbet giver effektive værktøjer, som har til mål at give konkret viden samt refleksion til at udvikle nye og bedre livsstrategier.

I samtaleforløber får man mulighed for at fortælle om sine problemer, hvor vi på en positiv måde videregiver konkret viden og redskaber, der vil udruste og motivere brugeren til at træffe nogle sunde valg i fremtiden. Alle mennesker gør, det bedste de kan, hvis de kan. Hvis de ikke kan, mener vi, at man evt. kunne mangle nogle personlige og/eller sociale kompetencer. Netop dette tilbyder vi gennem samtaleforløbet.

Livsstilssamtaler er et helt unikt tilbud, som kun udbydes af C.K.U., Center for Kognitiv Udvikling. I samtaleforløbet er vores koncept, at vi underviser lige så meget, som vi lytter. Livsstilssamtalen har dermed til formål at afklare sociale- og personlige kompetencer - og levere værktøjer til videreudvikling. 

Den største effekt til en livsstilsforandring har vores Positiv Mastermind pakke, hvori der indgår en række livsstilssamtaler m.m. Men er du nysgerrig efter at se, hvilken effekt vores arbejde vil få for dig, kan du med fordel købe en livsstilssamtalepakke.


Livsstilssamtalepakke

Pakken består af:

- 3 sessioner med Søren Lynge a 50 minutters varighed
- 5 online reflektionsøvelser a 45 minutters varighed
- Bog + reflektionsmanual

Pris kr. 2.900 (findes i webshoppen)

Pris for en livsstilssamtale kr. 625"Jeg startede et forløb med livsstilssamtaler hos dig i håb om at få styrket selvtilliden og selvværdet, så jeg kunne genvinde troen på mig selv, og jeg er nu næsten i mål. De problematikker jeg gik rundt med, var primært på det personlige plan, hvor jeg slet ikke kunne få det til at fungere. Jeg havde enormt mange mindreværdskomplekser, hvor jeg altid spejlede mig i alt og alle, for at vurdere om andre var pænere end mig, og mit aller højeste ønske var at være perfekt på alle tænkelige måder. Jeg var misundelig på dem, som var, og havde, alt det, jeg selv gerne ville besidde, og så havde jeg utrolig svært ved, at acceptere mig selv, for den jer er. Det gjorde, at jeg sjældent havde mig selv med, i de beslutninger jeg traf, og dermed ofte fortrød dem. Men efter de tre livsstilssamtaler har jeg lært, hvordan mine problematikker er knyttet til mine tanker, og at jeg dermed selv har skabt problemerne for mig selv. Jeg har indset, at det er tankerne, jeg er nødt til at ændre på og ikke mig selv. Det mest væsentlige jeg har lært i forløbet er, at hvis man giver en tanke tid og opmærksomhed, så vokser den, hvilket jeg gjorde utrolig meget, før jeg startede forløbet, hvor jeg nærmest kunne gå med negative tanker om mig selv en hel dag, hvis ikke flere. Men nu har jeg lært enten at slå den negative tanke ud ad hovedet, når den dukker op, eller vende den til noget positivt, og dermed ændre dens betydning." "

– Ditte 26 år.
 
 
 
"Da min teenagedatter fik det ”svært”, blev livsstilssamtaler vores redning. I første omgang fik hun bevilliget samtaler hos en Skolepsykolog. Der var syv måneders ventetid, før hun kunne komme til. I den periode gik det drastisk ned ad bakke for min datter. Efter to måneders gang hos Skolepsykologen følte hverken jeg eller min datter, at det hjalp. Samtalerne foregik i et klinisk farveløst lokale uden en eneste plakat på væggen. Psykologen selv virkede fraværende og upersonlig. Livsstilssamtaler med Søren Lynge var derimod nærværende samt relevante, og de gav Mette en række redskaber til at komme videre i livet med. I dag har Mette det godt – “det er vigtigt at sætte ind med den rette hjælp i tide."

– Inge Dahl, mor til Mette på 16 år"
 
 
 
"Jeg har prøvet at gå til psykolog, og det var bestemt ikke noget for mig. Det var en dame på ca. 50, der skulle prøve at sætte sig ind i, hvordan det kunne være, at jeg havde lyst til at ryge hash på daglig basis, og det var hun mildest talt ikke særlig god til. Derfor var jeg noget skeptisk, da jeg skulle til min første livsstilssamtale hos ungdomsproblemer.dk adskillige år senere, men det ændrede sig hurtigt. Min livsstilsvejleder er en ung kvinde på 32 år med et ungdommeligt sind. Hun kan både være alvorlig, når der er brug for det, men også sjov og fuld af humør. Det gør, at man kan få vendt alle de ting, der plager en, uden at man føler, at man sidder og snakker og snakker uden at få noget igen. Hun giver nogle kvalificerede bud på og råd til, hvad man kan gøre ved sine problemer, og selvom jeg ikke altid har fulgt dem, så har hun aldrig dømt mig, men bare taget det derfra.

Da jeg startede hos ungdomsproblemer.dk, var jeg lige holdt op med at tage stoffer efter at have været ude i et misbrug i to år. Jeg havde kærestesorg, og var i det hele taget rigtig ked af det. Jeg kommer fra en velfungerende familie, og selvom de vil gøre alt for mig, så er det begrænset, hvad en familie kan klare. Også begrænset hvad de kan tåle at høre. Jeg har kunnet snakke med min vejleder om alt, også fordi hun er mere på alder med mig, end mine forældre selvfølgelig er, og måske derfor bedre har kunnet sætte sig ind i de problemer, jeg har haft. Vi sidder ikke kun og snakker hele tiden, vi laver også ting sammen, såsom at gå i biografen eller ud og spise, og det er det, der gør, at man får et tæt forhold. Jeg tror ikke, at jeg var kommet så langt, som jeg er i dag, hvis ikke jeg havde haft hende at læsse af på og hygge mig sammen med engang imellem."

Iben, 21 år
 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com