Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

BOOK! Kognitive samtaler til dit barn.

Klik her for at gå til bestilling af livsstilssamtaler

 
 
 

Når en i familien har et problem - har hele familien et problem. 

Livsstilssamtaler lægger op til en dialog, hvor den unge har mulighed for at fortælle om sine problemer, og hvor vi på en positiv måde videregiver konkret viden og redskaber, der vil udruste og motivere den unge til at træffe nogle sunde valg i fremtiden.

Alle børn gør det bedste de kan, HVIS de kan. Og hvis de ikke kan, mener vi at de evt. kunne mangle nogle personlige eller nogle sociale kompetencer. Netop det tilbyder vi gennem vores livsstilssamtaler.
En livsstilssamtale er et helt unik tilbud som kun tilbydes af Ungdomsproblemer.dk – i samtaleforløbet er vores koncept, at vi underviser lige så meget som vi lytter.

PRIS: 625 kr.

Livsstilssamtalen har til formål at afklare den unges sociale og personlige kompetence - og levere værktøjer dertil. 
Resultatets formål er at støtte og hjælpe den unge med at udvikle kompetencer og potentiale. 

Anbefalinger

 
Efter jeg har arbejdet med de psykologiske Ungdomsproblemer.dks livsstilsapplikationer er jeg blevet meget bedre til at stoppe op og tænke, før jeg handler. Jeg overvejer mere konsekvenserne af mine handlinger og min adfærd. I dag finder jeg på alternative måder at reagere og handle på
Tobias 18 år
 
Da min lille pige fik det svært, blev livsstilssamtaler vores redning. I første omgang fik vi bevilliget samtaler med en psykolog. Der var syv måneders ventetid, før vi kunne komme til. I den periode gik det drastisk ned ad bakke for vores pige.
Efter to måneders behandling følte hverken vi eller vores pige, at det hjalp. Samtalerne var i et kommunalt lokale uden en eneste plakat på væggen. Psykologen virkede fraværende og ikke-personlig.
Livsstilssamtaler med Ungdomsproblemer.dk var nærværende og relevante og de gav Mette en række redskaber til at komme videre i livet. I dag har Mette det godt – det er vigtigt at sætte ind med den rette hjælp i tide.
Inge Dahl, mor til Mette på 16 år
 
Jeg har prøvet at gå til psykolog, og det var bestemt ikke noget for mig. Det var en dame på ca. 50, der skulle prøve at sætte sig ind i, hvordan det kunne være, at jeg havde lyst til at ryge hash på daglig basis, og det var hun mildest talt ikke særlig god til. Derfor var jeg noget skeptisk, da jeg skulle til min første livsstilssamtale hos ungdomsproblemer.dk adskillige år senere, men det ændrede sig hurtigt. Min livsstilsvejleder er en ung kvinde på 32 år med et ungdommeligt sind. Hun kan både være alvorlig, når der er brug for det, men også sjov og fuld af humør. Det gør, at man kan få vendt alle de ting, der plager en, uden at man føler, at man sidder og snakker og snakker uden at få noget igen. Hun giver nogle kvalificerede bud på og råd til, hvad man kan gøre ved sine problemer, og selvom jeg ikke altid har fulgt dem, så har hun aldrig dømt mig, men bare taget det derfra.
Da jeg startede hos ungdomsproblemer.dk, var jeg lige holdt op med at tage stoffer efter at have været ude i et misbrug i to år. Jeg havde kærestesorg, og var i det hele taget rigtig ked af det. Jeg kommer fra en velfungerende familie, og selvom de vil gøre alt for mig, så er det begrænset, hvad en familie kan klare. Også begrænset hvad de kan tåle at høre. Jeg har kunnet snakke med min vejleder om alt, også fordi hun er mere på alder med mig, end mine forældre selvfølgelig er, og måske derfor bedre har kunnet sætte sig ind i de problemer, jeg har haft. Vi sidder ikke kun og snakker hele tiden, vi laver også ting sammen, såsom at gå i biografen eller ud og spise, og det er det, der gør, at man får et tæt forhold. Jeg tror ikke, at jeg var kommet så langt, som jeg er i dag, hvis ikke jeg havde haft hende at læsse af på og hygge mig sammen med engang imellem.
Iben, 21 år.
 
 
 

Klik her for at gå til bestilling af livsstilssamtaler

Ungdomsproblemer

Anders Conradsen

Anders Conradsen

Anders Conradsen er Pædagogisk Konsulent på Søren Kierkegaard Kollegiet. Anders har en Socialpædagogisk Proffesionsbachelorgrad med en Cand.Pæd.Fil overbygning fra Århus Universitet.

Per Ingebrigtsen

Per Ingebrigtsen

Autoriseret Psykolog: Per Ingebrigtsen på Center for Kognitiv Udvikling, Ungdomsproblemer.dk
Book samtale med Per ->

 
 
 

Nye spændende artikler

 
 
 
 
 
Ungdomsproblemer.dk - Center for kognitiv udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk