Udskriv siden   Facebook
 

Livstilssamtaler

Klik her for at gå til bestilling af livsstilssamtaler

 
 
 

Når en i familien har et problem - har hele familien et problem. 

Søren Lynges livsstilssamtaler giver unge konkrete værktøjer og redskaber til at få et godt liv, i et sprog som de forstår. Gennem 30 år har den kognitive tilgang vist sig at give store resultater ved udvikling af unges sociale og personlige færdigheder. C.K.U., Center for Kognitiv Udvikling, har udviklet et evidensbaseret indsigtsgivende socialiseringsprogram til unge mellem 14 og op til 24 år. Alle livsstilssamtalerne tager udgangspunkt i redskaberne fra dette socialiseringsprogram - www.dkap.dk. Samtalerne giver den unge effektive værktøjer, som har til mål at give den unge konkret viden samt refleksion til at udvikle nye og bedre livsstrategier.

Den unge har mulighed for at fortælle om sine problemer, hvor vi på en positiv måde videregiver konkret viden og redskaber, der vil udruste og motivere den unge til at træffe nogle sunde valg i fremtiden. Alle unge gør, det bedste de kan, hvis de kan. Hvis de ikke kan, mener vi, at de evt. kunne mangle nogle personlige og/eller sociale kompetencer. Netop dette tilbyder vi gennem vores livsstilssamtaler.

En livsstilssamtale er et helt unikt tilbud, som kun udbydes af C.K.U., Center for Kognitiv Udvikling. I samtaleforløbet er vores koncept, at vi underviser lige så meget, som vi lytter. Livsstilssamtalen har dermed til formål at afklare den unges sociale og personlige kompetencer - og levere værktøjer dertil. Priser:

50 minutters livsstilssamtale på C.K.U. med Søren Lynge

625 kr.
 

Livsstilssamtalepakke: 10 samtaler + bog + materialer

5.900 kr.
 

Psykolog samtale med Per Ingebrigtsen

900 kr.
 

Gavekort - SPAR 324 kr.!

899 kr.
 
 
"Da min teenagedatter fik det ”svært”, blev livsstilssamtaler vores redning. I første omgang fik hun bevilliget samtaler hos en Skolepsykolog. Der var syv måneders ventetid, før hun kunne komme til. I den periode gik det drastisk ned ad bakke for min datter. Efter to måneders gang hos skolepsykologen, følte hverken jeg eller min datter, at det hjalp. Samtalerne foregik i et farveløst lokale uden en eneste plakat på væggen. Psykologen selv virkede fraværende og upersonlig.

Livsstilssamtaler med Søren Lynge var derimod nærværende samt relevante, og de gav Mette en række redskaber til at komme videre i livet med. I dag har Mette det godt – det er vigtigt at sætte ind med den rette hjælp i tide."

Inge Dahl, mor til Mette på 16 år
 
 
 

Klik her for at gå til bestilling af livsstilssamtaler

Ungdomsproblemer
 
 
Center for Kognitiv Udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk

Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com