Udskriv siden   Facebook
 

Gæstebog

1 2   Næste side »
 
 
Onsdag den 30. oktober - kl. 10:19 - 2013

Af: Susanne Christensen

Min arbejdsplads - Aalborg kommune have arrangeret et fordrag med Søren Lynge til en temadag, hvor emnet var social kapital. Det var et foredrag fuld af humor, energi, ærlighed, respekt og lyst til at hjælpe andre, tage ansvar for sig selv. Der blev sagt mange gode ting, som man bagefter kunne reflekterer over. Gode slides/indslag, som man kan huske bagefter. Det var et fordrag, hvor man lærte selv at tage ansvar for sine problemer og ikke bare give andre skylden.. Vi var meget begejstret, der var en god energi og det var morsomt. Tak for et fantastisk foredrag, som vi helt klar vil anbefale til andre.
 
 
 
Tirsdag den 12. februar - kl. 09:44 - 2013

Af: Josefine

Meget inspirerede at læse om ungdomsproblener.dk - jeg har lige købt din bog. Glæder mig til at læse den. Keep up the good work :)
 
 
 
Torsdag den 27. september - kl. 08:51 - 2012

Af: Tim

Kan man ikke se dine videoer pe5 iPhone?Kunne du me5ske te6nkes at le6gge dem pe5 iTunes se5 man kan hf8re dem i bilen?
 
 
 
Tirsdag den 4. september - kl. 13:25 - 2012

Af: miig

hej. hvor kan man få hjælp henne???
 
 
 
Torsdag den 16. august - kl. 13:22 - 2012

Af: Pige fra x-class

Hej Søren! Jeg var til et af dine fordrag har tidligere idag.. Jeg kan genkande mange af de ting som du sagde, og har kæmpet med dårligt selvværd og selvtillid i rigtig mange år og har prøvet en masse ting for at komme over det, men ingen ting har virket. jeg har skrevet til forskellige rådgivnings linjer, snakket med folk ovs og har fået en masse tricks og sån, men ikke noget jeg har kunne bruge.. men det du sagde idag kunne jeg virkelig bruge til noget! så 1000 tak for det! Drømmer om at blive som dig når jeg bliver ældre!! :-)
 
 
 
Torsdag den 31. maj - kl. 22:16 - 2012

Af: Anne Mette

Sidder og høre dig på nova lige nu, og fik lyst til at rose dig for dig kæmpe arbejde, jeg finder det meget fasinerende... da jeg også har fået en del hjælp gennem dit arbejde
 
 
 
Onsdag den 25. april - kl. 14:02 - 2012

Af: Duda

Heeeeeey skattemuuuzzer!
 
 
 
Fredag den 16. december - kl. 22:12 - 2011

Af: Parkvejensskole

Hej søren jeg syntes det var et godt foredrag du holdte :-)
 
 
 
Lørdag den 16. juli - kl. 11:37 - 2011

Af: Mikkel

Tusind tak Søren for foredraget på Skåstrup strand i torsdags! Du har virkelig ændret mit liv!!
 
 
 
Onsdag den 29. juni - kl. 20:39 - 2011

Af: Katja

Hej jeg er nu her, men jeg har nogle spørgsmål, hvorfor er det kommunen ikke lytter efter når man prøver og få hjælp? de lytter kun til forældrene som stikker dem en kæmpe løgn. Jeg er ved og køre død i alt det belortede møg. Jeg gider snart ikke mere, men man kan ikke engang begå selvmord i fred.. Med Venlig Hilsen Katja..
 
 
 
Torsdag den 9. juni - kl. 11:47 - 2011

Af: Ena (;

Hej Søren. Jeg har et spørgsmål som jeg håber lidt du kan svarer på er igang med og lave et projekt kan du svare på: hvorfor piger vælger og få Bulimi ( kun bulimi) ?
 
 
 
Tirsdag den 31. maj - kl. 22:23 - 2011

Af: Sila

Hej jeg ny her, jeg har kigget nærmere på jeres hjemmesiden - og jeg synes det en meget spændende side, der kan hjælpe mange mennesker med deres problemer. I er noget succes! ;)
 
 
 
Torsdag den 3. februar - kl. 15:17 - 2011

Af: Louise

hvad gør man hvis nu at man har på fornemmern at ens veninde skærer i sig selv?, hun har det rimeligt dårligt lige fortiden, og jeg er virkelig bange for at hun skærer i sig, men jeg vil ikke spørge hende, for så er jeg bange for hun bliver sur?, hvad skal jeg?
 
 
 
Onsdag den 2. februar - kl. 14:00 - 2011

Af: Line

Heej jeg hedder Line og jeg er 13 år. Jeg har haft en rigtig svær barndom og er blevet mobbet i alle mine skole år. Og for et par måneder siden begyndte jeg at Cutte ( Cutting) Og det vil jeg rigtig gerne have hjælp til at få hold på! :( Og jeg frygter det hver dag, at jeg skal dø af det, fordi jeg har også selvmordstanker :(
 
 
 
Fredag den 28. januar - kl. 17:17 - 2011

Af: Malik

hallo jeg hedder Malik jeg er 15 år gammel
 
 
 
Fredag den 28. januar - kl. 14:35 - 2011

Af: Stella

Hej alle jeg er 16 år gammel og jeg vil siger at jeg ryger hash. Første gang da jeg ryger hash er jeg 14år gammel sammen med min storesøster dengang er hun 16år gammel hun ryger. Mig og min storesøster ryger stadig hash. :-( Vi ryger sammen venner og andre mennesker som ryger hash. Når jeg ikke ryger hash bliv jeg sur over min mor. jeg ved ikke hvorfor jeg ryger hash det er sjov og (iike sundt) for mig :-/
 
 
 
Mandag den 10. januar - kl. 19:11 - 2011

Af: vilprøveathjælpe

Jeg opfordrer alle til at se MTVs program "if you really knew me" det har hjulpet mig tit, og har åbnet mine øjne for forskellige ting, der gør, at jeg ikke føler mig så alene. det kommer på euMTV søndag aften/eftermiddage. håber det kan hjælpe nogen af jer!
 
 
 
Mandag den 10. januar - kl. 19:03 - 2011

Af: blueeyes

Er der nogen der ved hvor er der et forum man kan skrive uden at have en mailadresse? det kunne være fedt bare at tale med en person uden at "tale" med dem hvis i forstår...
 
 
 
Lørdag den 8. januar - kl. 12:59 - 2011

Af: Katrine

Hvilken chance?
 
 
 
Lørdag den 11. december - kl. 19:58 - 2010

Af: gry

Hej,er der nogle der ved hvordan man kan få fat på søren, ved at skrive mail eller andet til ham så man kan snakke privat, og ikke involvere andre med det samme, men forklare lidt om hvilke problemer osv man har?
 
 
 
Fredag den 19. november - kl. 09:50 - 2010

Af: Anonym

Tak for et godt foredrag på Allerød Gymnasium i går. Respekt for at du har fået det hele op og køre - tak fordi du bruger din tid på at hjælpe os unge (:
 
 
 
Mandag den 25. oktober - kl. 22:22 - 2010

Af: Ukendt

Hej Søren. Hørte dit foredrag på Frederikshavn Handelsskole for cirka en måned siden. Jeg troede vi skulle op og høre på en eller anden gammel mand på 60 år stå og fortælle hvordan man skal tackle problemer i ens liv. Men så kom du, det er det bedste foredrag jeg nogensinde har været til. Du fik mig virkelig til at se mig selv på en meget helt anden måde, og føle at jeg var noget værd igen. Mange af tingene du sagde ramte mig virkelig. Tak for et rigtig godt foredrag ! Og fortsæt det gode arbejde.
 
 
 
Lørdag den 23. oktober - kl. 00:23 - 2010

Af: .

jeg har det mega svært og har rigtige alvorlige problemer som jeg ikk tør og sige hvor kan man skrive om ens problemer er der nogen der ved det eller hvad????
 
 
 
Fredag den 8. oktober - kl. 15:06 - 2010

Af: mia.

jeg var til dit foredrag i onsdags. jeg " lærte " en masse. mange tak, det var ret så sjovt :-)..
 
 
 
Søndag den 15. august - kl. 23:02 - 2010

Af: Ukendt

Hej Søren (hvis du læser dette). Jeg er en 16 årig pige med et selvværd der ikke eksisterer. Jeg har været en af de såkaldte cuttere siden jeg var 12 år. Forleden var du på min skole, og jeg følte at jeg var noget værd igen, jeg følte at nogle hørte mig uden jeg sagde noget. Jeg følte at endelig var der nogle der vidste hvad jeg følte, hvad jeg føler. Tak, tusinde tak..
 
 
 
Søndag den 18. juli - kl. 23:25 - 2010

Af: rikke

hej jeg er en pige på 16 år, jeg har boet 5 forskellige steder altså blev anbragt for 3 år siden. jeg har fået det bedere med mit liv. min kommune siger det var på tide jeg kom hjem og bo igen, og nu er jeg hjemme, men jeg er så! bange for og gøre de forkerte ting igen. altså begynde på mit misbrug igen, eller stikke a hjemme fra. jeg har forsøgt og tag imod så meget hjælp så muligt, men føler mig stadig ikke helt, hva kan man sige helt klar i hoved. nogen gange sover jeg slet ikk, pga a tanker, og dårlige oplevelser. og jeg aner ikk hvor jeg snart mere kan finde den ordenlige profesonelle hjælp henne, så mit sidste forsøg er her. ¨jeg har så mange ting jeg gerne vil snakke med jer om eller hvem det er. jeg ved bare det snart skal gå stærkt inden jeg gør noget rigtig rigtig dumt. hilsen rikke
 
 
 
Fredag den 18. juni - kl. 16:33 - 2010

Af: ??

kan man godt komme på opholdstedet og hvor ligger det henne?
 
 
 
Fredag den 11. juni - kl. 09:33 - 2010

Af: Anne-Mette List

Min arbejdsplads i Næstved Kommune arrangerede et foredrag med Søren Lynge. Jeg havde ikke hørt om Søren i forvejen - så jeg havde ikke nogle forventninger, det var en dag med kollegaer og - forhåbentligt - faglighed og nye input. og DET skal jeg da lige love for at det var !!! Erfaringsdeling, faglighed, ærlighed, humor, respekt for mennesker, et oprigtig ønske om at hjælpe, forandringsstrategier garneret med \"nede-på-jorden\" eksempler, praksis og masser af humor. Noget af det \"bedste\" var, at jeg kan gå lige ud i min hverdag og bruge det hele - jeg skal ikke gøre en masse svære og indviklede tiltag - det er i virkeligheden bare at VILLE gøre og hjælpe med forandring. Tusinde tak for en rigtig dejlig dag og nogle super redskaber. TAK til de to assistenter, der hver fortalte deres historie og dermed tydeligt viste at det virker og at det er fantastisk at vælge et liv i ærlighed, respet og kærlighed. JEG kommer igen .... og igen ;-)
 
 
 
Søndag den 23. maj - kl. 00:17 - 2010

Af: .

hvor kan man lytte til ham henne?
 
 
 
Onsdag den 5. maj - kl. 15:43 - 2010

Af: Susanna

Jeg har lige idag været til foredrag med Søren Lynge, og kan kun anbefale at tage ud og høre på Søren. Han har en kanon energi og kan virkelig få dig til at reflektere over digselv og dine tanker og vaner. Har aldrig brudt mig om foredrag da de for det meste er kedelige, men de 6 timer gik hurtigt og er meget overrasket over hvor positiv og ligefrem han er! Læs hans bøger og lyt til ham, for han er virkelig kanon!! Susanna, Næstved!
 
 
 
Tirsdag den 27. april - kl. 16:24 - 2010

Af: anonym

Mit liv er fucked up man jeg er afhængig af både alkohol og stoffer mann og jeg kan ikk komme ud af det og jeg skære og brænder og stikker i mig selv har selvmordstanker hver dag og jeg hader mit fucking opholdsted! hva skal jeg gøre? jeg kan fucking ikk klare mit liv mere;(
 
 
 
Fredag den 16. april - kl. 23:16 - 2010

Af: miin

er der nogen der ved hvor kan man skrive om ens problemer henne?
 
 
 
Onsdag den 7. april - kl. 16:52 - 2010

Af: Ariana

Absolut danmarks bedste kontaktperson. Respekt til dig Søren Lynge!
 
 
 
Onsdag den 7. april - kl. 15:40 - 2010

Af: Nicklas

Hej Søren jeg har hørt dit foredrag og blev meget inspireret og det at du jokede igennem det hele gjorde det bare mere spændene og gjorde så det trængte mere ind.. Jeg har også selv været på stoffer og haft mange problemer men efter dit foredrag ændrede det hele sig jeg er stoppet på stoffer og har det meget meget bedre end før.. Tusind tak
 
 
 
Lørdag den 3. april - kl. 00:07 - 2010

Af: Jaya

L.O.L
 
 
 
Fredag den 2. april - kl. 15:36 - 2010

Af: kris

fucker god hjemme side...........QQQ!!!!!!!!1
 
 
 
Onsdag den 31. marts - kl. 23:25 - 2010

Af: miigher

hmm... den er god nok... hjemmesiden... tror jeg ...??
 
 
 
Mandag den 29. marts - kl. 14:17 - 2010

Af: Simonebabz

go´ hjemmeside;)
 
 
 
Mandag den 22. marts - kl. 20:12 - 2010

Af: JustKristine

du kommer bare mit nummer er 60 31 45 00 ring hvis du vil mig noget hvis du tør so!!!
 
 
 
Mandag den 22. marts - kl. 15:44 - 2010

Af: SexyTøzz

Fuck dog af mann jeg ikk snakker om dig jeg skriver så luk luder!!! og det var fucking dig der startede din fucker luder so du er mann!!! Kom an hvis du tør luder!!!?
 
 
 
Søndag den 21. marts - kl. 19:26 - 2010

Af: JustKristine

Hold din kæft sådan skal du fucking ikk snakke om mig din so ! du er så fucked upp at høre på.... knep dig selv so
 
 
 
Lørdag den 20. marts - kl. 12:42 - 2010

Af: SexyTøzz

Luk fissen fede luder du er mayin! gå hjem og knep med din far det er du jo så god til fucking hater du er! (justKristine
 
 
 
Fredag den 19. marts - kl. 21:40 - 2010

Af: Christina

Jeg har lige hørt Søren Lynges foredrag, og jeg syntes virkelig det var godt. Jeg har selv enormt mangepersonlige problemer både med venner, skolen og der hjemme. Det var virkelig rart at få en masse info om hvad man skal gøre. Jeg har rigtig mange dårlige tanker om mig selv, og i foredraget for man virkelig mange tanker om hvordan man skal se på tingene. Det var virkelig berigende for mig, hvis man kan sige det sådan. Jeg fik en hel anden måde at se på tingene. !
 
 
 
Mandag den 15. marts - kl. 22:59 - 2010

Af: SexyTøzz

Søren Lynge er for LÆKKER!!!!;)
 
 
 
Tirsdag den 2. marts - kl. 23:20 - 2010

Af: Anonym

Hej Søren Lynge. Du var i dag ude på mit gymnasium og fortælle om det at have det godt og at det er det indre der tæller. Jeg vil bare gerne fortælle dig, at jeg virkelig kom til at tænke over nogle ting omkring det. Om det med at gøre noget godt for andre, og være en bedre person i kræft af de handlinger vi foretager os. For det vil jeg gerne sige tak. Det har også fået mig til at tænke på, at det måske er den vej jeg vil gå. Jeg vil gerne hjælpe andre. Mvh.
 
 
 
Fredag den 26. februar - kl. 01:18 - 2010

Af: fuck!

fuck livet mann har fucking prøvet alt for at få et godt liv men hva fuck nytter det mayn jeg har åbenbart ikk fortjent et godt liv og det forstår jeg også godt nu mann livet er og forbliver fucked up fuck verden,glem smerten,ikk tud,bare drik ud,når vi er stive er vi i live. sådan er det bare! fuck det er meget lettere og begå selvmord så mann! fuck alt!!!!!!!!!!
 
 
 
Tirsdag den 2. februar - kl. 16:26 - 2010

Af: sascha

Hej jeg er glad for jeg faldt over denne side, den har givet mig noget at tænke over http://www.valuta-handel.net
 
 
 
Onsdag den 18. november - kl. 15:50 - 2009

Af: Hanne

Jeg har nogle forskellige ting jeg gerne vil tale med Søren om, ang. muligvis brug af kontaktperson osv. Er der nogle bestemte tider man kan ringe? Koster det penge for en samtale?
 
 
 
Onsdag den 21. oktober - kl. 20:57 - 2009

Af: anonym

Hej Søren Lynge. Du har været ude på min skole i dag, og holde et foredrag. Og jeg vile bare sige det var RIGTIG RIGTIG RIGTIG GODT! Jeg synes det er godt du også får sjov ind i det du fortæller. Så STOR ROS til dig!!!!!!
 
 
 
Mandag den 5. oktober - kl. 15:52 - 2009

Af: Rikke.

Hej Søren :D Jeg så lige din dvd i skolen idag. synes du er rigtig god til at forklare tingene og nå ind til os unge. det har hjulpet mig til at tænke på at være lidt sødere ved min mor. jeg har selv været ude i en masse kriminalitet og narko. men stoppede da jeg hørte forskellige foredrag og læse forskellige bøger om de forskellige emner. og du gjorde så lige at jeg i hvert fald vil holde mig på den gode side. jeg vil ikke være en så kaldt KEGLE igen ;)
 
 
 
 

Skriv et indlæg

Reload Image
 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com