Udskriv siden   Facebook
 

Foredrag

Klik her for at gå til booking af foredrag

 
 
 

Vi gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for unge i DANMARK.

Et foredrag med Søren Lynge fra Ungdomsproblemer.dk vil hjælpe eleverne til at ”gå” mere problemfrit og harmonisk gennem livet. Søren Lynge har gennem de sidste 17 år været en af Nordens mest benyttede foredragsholdere. Ikke mange mennesker i Danmark har samme erfaring inden for ungeområdet som Søren Lynge og hans team af kompetente konsulenter. Foredragene leverer kognitive løsninger på de problemstillinger som enhver ung kan stå eller står overfor i det samfund, der omgiver dem. Foredraget udvikler og fokuserer på et udvalg af de mest basale færdigheder for at få et godt liv. Foredraget udvikler de unges sociale samt personlige kompetencer og hjælper de unge til at tage ansvar for deres eget liv.

Ungdomsproblemer.dk har holdt stand-up-foredrag siden 1996. Vi holder ca. 200 foredrag om året. 80 % af vores foredrag foregår på folke- og efterskoler, mens de sidste 20 % afholdes på produktionsskoler, gymnasier, handelsskoler samt diverse efteruddannelsessteder. Hertil tilbyder vi kursus-foredrag for professionelle og forældre.

Formidlingsmetoden minder mest om stand-up-comedy, men illustrationer, følelser og alvor spiller også en væsentlig rolle, når budskaberne skal underbygges.

Vores formål med foredrag:

Igennem vores foredragsvirksomhed ønsker vi at give gode råd og skabe en debat, der motiverer eleverne til selv at gøre noget ved deres situation. I samarbejde med dem ønsker vi at belyse nogle sunde værdier og udfordre til moralske overvejelser. Vi ønsker, at motivere hver enkelt til at træffe personlige valg, der hjælper til at ændre problematisk adfærd. Vi ønsker at hjælpe unge til at blive velfungerende samfundsborgere, der tager ansvar for deres eget liv på både det ydre såvel som det indre plan.

Samtidigt, er det vigtigt for os, at oplevelsen er sjov og spændende for eleverne – en oplevelse de ikke vil glemme.

Opfølgning af vores foredrag:

Alle foredrag kan med fordel blive fulgt op af vores bøger og vores rådgivende hjemmeside www.dkap.dk (Det Kognitive Adfærdsprogram - Danmarks eneste online-socialiseringsprogram)
 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com