Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

Foredrag

Klik her for at gå til booking af foredrag

 
 
 

Vi gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for unge i Danmark.
Vi forebygger problemer på DIN skole.

Ungdomsproblemer.dk er en konsulentvirksomhed, der fokuserer på at finde løsninger på unges problemer. Gennem stand-up-foredrag, konsulentrådgivning, kontaktpersoner, udgivelse af bøger og som kommunalt godkendt opholdssted for unge gør vi en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for unge i Danmark.

Foredrag med Ungdomsproblemer.dk - For bedre trivsel i din by.

Ungdomsproblemer.dk har holdt stand-up-foredrag siden 1996. Vi holder ca. 300 foredrag om året. 80 % af vores foredrag foregår på folke- og efterskoler, og de sidste 20 % på produktionsskoler, gymnasier, handelsskoler og diverse efteruddannelser.

Foredragene bliver tilrettelagt efter kundernes behov og tager udgangspunkt i foredragsholderens eget liv. Foredragene kan handle om svære valg, venner, attituder, følelser, konsekvenser, værdier, selvværd, mobning, alkohol- og stofmisbrug, spiseforstyrrelser m.m.

Når en ung indleder sit voksenliv med at slås, skære i sig selv, drikke sig synligt beruset, tage stoffer, smadre ruder eller isolere sig bag en computer, forstår vi det som et udtryk for indvendig smerte. Nogle unge skader sig selv, fordi de føler sig ensomme, er kede af det, ikke føler sig elsket eller ikke føler, at de er noget værd.
Når unge gør ekstreme ting, er det ofte, fordi de har brug for at abstrahere fra et indvendigt kaos. Men at forsøge at lægge låg på psykiske problemer ved denne type ”selvmedicinering” helbreder ikke.
Problemet er ofte, at unge, som ikke har de nødvendige redskaber til at tackle deres problemer, netop derfor bruger en masse energi og resurser i forsøget. Ungdomsproblemer.dk forsøger derfor, gennem vores foredrag, at give de unge redskaber, gode råd og metoder til at tackle de svære følelser. Erfaringen viser, at vores foredrag virker som en skarp og humoristisk GPS, der kan guide de unge til at træffe de rigtige valg i livet. Foredragene tager udgangspunkt i foredragsholderens egne oplevelser fra teenageårene. Formidlingsmetoden minder mest om stand-up-comedy, men illustrationer, følelser og alvor spiller også en væsentlig rolle, når budskaberne skal ud.

Du bestemmer selv, hvordan dit liv skal være.

Ungdomsproblemer.dks behov i forbindelse med et foredrag:

  • Lad alle have deres egen stol.
  • Luk alle døre og sæt ”ikke forstyrres” på dørene.
  • Sørg for god og afprøvet lyd.
  • Hav en projektor og gerne en STOR skærm klar, så alle kan se.
  • Hav venligst drikkevarer og 3 borde klar før foredragets start.
  • Sørg for at vi kan parkere bilen tæt på lokalet, så vi ikke skal bruge for meget tid på at slæbe udstyr.

Vores mål med foredrag:

Igennem vores foredragsvirksomhed ønsker vi, at give gode råd og skabe en debat, der motiverer eleverne til selv at gøre noget ved deres situation. I samarbejde med dem ønsker vi at finde frem til nogle sunde værdier og udfordre til moralske overvejelser. Vi ønsker at motivere hver enkelt til at træffe personlige valg, der hjælper til at ændre problematisk adfærd. Vi ønsker at hjælpe unge til at blive velfungerende mennesker, der tager ansvar for deres eget liv, i det ydre såvel som i det indre.
Samtidig er det vigtigt for os at oplevelsen er sjov og spændende for eleverne – en oplevelse, som de ikke vil glemme.

Opfølgning af vores foredrag:

Alle foredragene bliver fulgt op med vores bøger og vores rådgivende hjemmesider. Så efterfølgende kan elever eller de voksne søge hjælp og videre inspiration.

Anders Conradsen

Anders Conradsen

Anders Conradsen er Pædagogisk Konsulent på Søren Kierkegaard Kollegiet. Anders har en Socialpædagogisk Proffesionsbachelorgrad med en Cand.Pæd.Fil overbygning fra Århus Universitet.

Per Ingebrigtsen

Per Ingebrigtsen

Autoriseret Psykolog: Per Ingebrigtsen på Center for Kognitiv Udvikling, Ungdomsproblemer.dk
Book samtale med Per ->

 
 
 

Nye spændende artikler

 
 
 
 
 
Ungdomsproblemer.dk - Center for kognitiv udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk