Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

Anbefalinger

Søren Lynge erstatter skolepsykologen på Bov produktionsskole

Landets psykologer og andre behandlingstilbud til unge bliver seriøst udfordret gennem denne bog, hvor Søren Lynge giver os et indblik i sine kognitive terapeutiske livsstilssamtaler med unge. Bogens målgruppe er unge, men bogen er lige så ideel for voksne, der søger efter nutidige, effektive redskaber til at gøre en forskel i unges liv. Søren Lynge er med denne bog den person i Danmark, der har den gule førertrøje på hvad angår relevant praksis i forhold til resultatorienteret ungerådgivning.

Judy Grejsen, Tourettes syndrom- og ADHD-specialist,
familierådgiver på Børneambulatoriet, Glostrup hospital
 
 
 

Anbefaling af foredraget ”Dit liv – dit valg”

Hej Søren
Tak for et inspirerende og motiverende foredrag. Ud over at foredraget var et frisk pust holdt i et ungt sprog, gav det også lysten til at gå hjem og få inddraget både børn, forældre og lærere på vores skole. Få gjort dem opmærksomme på, hvad der skal til for at træffe gode valg og skabe en god stemning på skolen og i hjemmene. Nu bliver kunsten blot at få alle dem, der ikke har hørt dit oplæg, til at ”købe ideen”. Så jeg er meget enig i, at dette tema omkring gode handlemønstre og rette valg burde være et fast tema på skoleskemaet. Det handler om at finde gode kanaler, så vi kan nå langt omkring med dit gode budskab. For mig at se vil det være optimalt allerede at arbejde med en god stemning i de små klasser. Her skal det nok bare formuleres noget mildere.

Lise Christiansen Poulsen, skolebestyrelsen,
Vesterkærets Skole, Aalborg
 
 
 

Anbefaling af Søren Lynges stand-up-foredragsshow ”Fem beslutninger kan ændre dit liv”

Onsdag d. 24. september havde vi besøg af Søren Lynge, og endnu engang var foredraget en kæmpe succes blandt vores elever!
Søren Lynges foredragsshow er vedkommende og underholdende, og han har de unges fulde opmærksomhed fra første til sidste sekund! Søren Lynge taler de unges sprog og er fyldt med energi. De ting, han sætter fokus på i showet, er nærværende for de unge. Sjove historier og direkte budskaber, krydret med en række tankevækkende illustrationer, er med til at give tilhørerne masser af stof til eftertanke!
Et på én gang lærerigt og underholdende foredrag, som varmt kan anbefales!

Mette Kruse Jensen (hhx-lærer)
Erhvervsgymnasiet, Selandia – Center for Erhvervsrettet Uddannelse, Slagelse
Lise Christiansen Poulsen, skolebestyrelsen,
Vesterkærets Skole, Aalborg
 
 
 

Anbefaling af ”Dagsshow”

Køge Handelsskole har haft besøg af et team fra Ungdomsproblemer.dk. Deres foredragsholdere er ligefremme, personlige og meget relevante i deres tale til, for og om de unge og den situation, de står i med selvværd, kammerater, druk, misbrug, selvmordstanker og meningen med livet. Måden, de gør det på, er showagtig uden at være plat. Og endnu engang ramte Ungdomsproblemer.dk eleverne lige i solar plexus – og efterlod de unge med et håb for fremtiden.

Helge Breindahl, Køge Handelsskole
 
 
 

Anbefaling af ”IN2VALUES”

HG-Ungdom, Køge Handelsskole, har for et par år siden haft besøg af Søren Lynge. Eleverne er nu nye – men budskabet er stadig relevant. Vi valgte derfor igen at bestille et arrangement fra Ungdomsproblemer.dk. Deres foredragsholdere er ligefremme, personlige og meget relevante i deres tale til, for og om de unge og den situation, de står i med selvværd, kammerater, druk, misbrug, selvmord og meningen med livet. Måden, de gør det på, er showagtig uden at være plat. Og endnu engang ramte Ungdomsproblemer.dk eleverne lige i solar plexus – og efterlader de unge med et håb for fremtiden. I lærergruppen var vi enige om at invitere Ungdomsproblemer.dk igen til et lignende arrangement om et par år.

Team HG1 ved Helge Breindahl, Køge Handelsskole

Anders Conradsen

Anders Conradsen

Anders Conradsen er Pædagogisk Konsulent på Søren Kierkegaard Kollegiet. Anders har en Socialpædagogisk Proffesionsbachelorgrad med en Cand.Pæd.Fil overbygning fra Århus Universitet.

Per Ingebrigtsen

Per Ingebrigtsen

Autoriseret Psykolog: Per Ingebrigtsen på Center for Kognitiv Udvikling, Ungdomsproblemer.dk
Book samtale med Per ->

 
 
 

Nye spændende artikler

 
 
 
 
 
Ungdomsproblemer.dk - Center for kognitiv udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk