Udskriv siden   Facebook
 

Anbefalinger

Livsstilssamtaler forandrer unge menneskers liv

Efter mine besøg hos Søren Lynge har mit liv ændret sig fuld-stændig til den positive side. Jeg har ikke været sammen med en eneste "kegle". Jeg er ble-vet bedre i skolen, og min veninde Lene kom den anden dag til mig og sagde; "jeg kan godt lide din nye stil". Dette gjorde mig utrolig glad. Det har været en hård kamp, at skulle ændre sig, men jeg kæmpede! Mine forældre stoler også meget mere på mig, end de gjorde tidligere. Jeg er rigtig glad for at jeg kom ud til dig, ellers var mit liv al-lerede ødelagt. Tak for alt.

Knus, Katarina Larsen
 
 
 

Dit foredrag forandrede mit liv

Jeg var så heldig at se et foredrag med dig for omkring 2 år si-den. Dengang gik jeg meget op i, hvad andre folk tænkte. Jeg lavede ikke mine ting selvom jeg godt kunne finde ud af det, Jeg gjorde mig dummere end jeg var for at være en af de "seje" og jeg endte ud i et alkohol- og stofmisbrug. Men efter dit fo-redrag begyndte jeg at tænke mere på livet, og ser det nu som en gave, man selv kan forme. I dag er jeg både alkohol- og stoffri, jeg har fået min studenter eksamen med nogen fine ka-rakter og de venner og veninder jeg nu "render" rundt med, acceptere mig for den jeg er, og ikke for det skuespil jeg satte op som facade. Tak, fordi du er en kæmpe øjenåbner.

Simone Jørgensen
 
 
 

Mikkel kom ud af massivt stofmisbrug gennem opholds-stedet www.lillevangsgård.dk

Jeg takker dig for alt, du har gjort for mig. Du trak mig ud af mit liv i helvede, dengang jeg havde allermest brug for det. Du gav mig mit liv tilbage og støttede mig hele vejen. Utroligt, som et valg kan ændre hele ens liv... Du gav mig valget, jeg tog det, du troede på mig, og så troede jeg selv på det, og BANG, se hvor jeg er i dag. Selvom vi har haft vores "turer" og svære tider, så takker jeg dig evigt, for alt du har gjort for mig - det skal du vide. Tak, Søren Lynge

Mikkel Hansen
 
 
Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
31 32 15 07
kontor@dreamcenter.dk
Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com