Tip en ven   Udskriv siden   Facebook
 

Anbefalinger

"Søren Lynge fremfører med stor troværdighed sit budskab. Med udgangspunkt i sit eget liv og egne drømme formår han, med enorm humor og fokus på eget kropssprog og stemmeleje, at trænge igennem hos unge såvel som voksne. Med sit budskab om at vælge at fokusere på det positive frem for at lade det negative fylde i ens liv, fik han videreformidlet et væsentligt budskab, der satte tanker i gang hos alle. Under den efterfølgende opsamling i klasserne udtalte ungerne "Jeg kunne virkelig bruge, det han sagde i mit eget liv", "Han var pisse lækker" og "Sådan vil jeg også gerne se mig selv engang". Idéen, om at basere et foredrag på sit eget liv med inddragelse af de unge Søren selv har arbejdet med, er genial. Vi er alle enige om, at et besøg af Søren og hans team bliver en fast årlig begivenhed på vores skole."

– Trine Büttcher, Gladsaxe Ungdomsskole
 
 
 
"Ved vores mentorarrangement ramte Søren Lynge helt plet”. ”Han inspirerede vores mentorer dels med nye tanker og metoder, men også ved at være et lysende forbillede som mentor selv”. ”Vi kan varmt anbefale Søren til arrangementer, hvor der skal peppes og inspireres"

– Malena Sofia Bondo, Virksomhedskonsulent, Jobcentret, Fredensborg Kommune
 
 
 
"Budskabet er klart, og hans performance er imponerende. Jeg lurer nogle af hans tricks og lærer af ham, når jeg selv skal tale til en stor forsamling. Han har street credibility og hans kropssprog går rent ind hos de unge. Der er et klart budskab, humor og autenticitet i hans show. Fantastisk"

– Niels-Erik Hybholt, rektor, Selandia Handelsgymnasium, Slagelse
 
 
 
"Jeg fik rigtig meget ud af det. Det var et alvorligt foredrag med humor. Jeg vil bruge det videre i mit liv, det er helt klart, for det går rent ind"

– Elev på Selandia handelsskole
 
 
 
"Søren Lynge kan kombinere det alvorlige med det sjove og kan vise de unge, at han mener det, når han i sit arbejde siger, at man skal tro på sig selv. At man kan blive succeshistorie på trods. Det er historien om den gamle faldefærdige gård på Ballerup-kanten, der mod alle odds blev forvandlet til et rigtig flot bosted for unge med problemer. Det er historien om den unge rod, der kom ind i de forkerte miljøer som ung, men endte med at være en rettesnor for en stor gruppe af unge med retning samme vej. Og det er historien om den unge rod, der trods modstand og skepsis fra det etablerede system, fik bygget en virksomhed op, der med sine mange grene, i sidste ende, har det ene fokus at hjælpe unge med problemer, og som har succes med det. Det er historien om Søren Lynge, og det er en historie der fanger. Hvad enten Søren Lynge holder et af sine utallige foredrag rundt om i landet, om han skiver bøger til unge om at vende sine dårlige vaner til gode og bruge sine kompetencer på positive ting, eller tager åbent og fordomsfrit, men også konsekvent, imod unge på sit bosted ved Ballerup, så virker det. Gennem 15 år har han udbredt sig på ungeområdet, og har gjort det med tyngde, humor og et åbent sind kombineret med en faglig ballast og ikke mindst modet til at tænke anderledes. Det har hjulpet mange unge med ondt i livet, og endnu flere har fået noget at arbejde med, når de har læst en af Sørens bøger eller hørt et af hans foredrag"

– Ulrich Wolf, Berlingske Medier
 
 
 
"Jeg takker dig for alt, du har gjort for mig. Du trak mig ud af mit liv i helvede, dengang jeg havde allermest brug for det. Du gav mig mit liv tilbage og støttede mig hele vejen. Utroligt, som et valg kan ændre hele ens liv... Du gav mig valget, jeg tog det, du troede på mig, og så troede jeg selv på det. - Og BANG, se hvor jeg er i dag. Selvom vi har haft vores "turer" og svære tider, så takker jeg dig evigt, for alt du har gjort for mig - det skal du vide. Tak, Søren Lynge "

– Mikkel Hansen
 
 
 
"Efter mine besøg hos Søren Lynge har mit liv ændret sig fuldstændig til den positive side. Jeg har ikke været sammen med en eneste "kegle". Jeg er blevet bedre i skolen, og min veninde Lene kom den anden dag til mig og sagde; "jeg kan godt lide din nye stil". Dette gjorde mig utrolig glad. Det har været en hård kamp, at skulle ændre sig, men jeg kæmpede! Mine forældre stoler også meget mere på mig, end de gjorde tidligere. Jeg er rigtig glad for, at jeg kom ud til dig, ellers var mit liv allerede ødelagt. Tak, for alt."

– Katarina Larsen
 
 
 
"Jeg var så heldig at se et foredrag med dig for omkring 2 år siden. Dengang gik jeg meget op i, hvad andre folk tænkte. Jeg lavede ikke mine ting, selvom jeg godt kunne finde ud af det. Jeg gjorde mig dummere end jeg var for at være en af de "seje", og jeg endte ud i et alkohol- og stofmisbrug. Men efter dit foredrag begyndte jeg at tænke mere på livet, og ser det nu som en gave, man selv kan forme. I dag er jeg både alkohol- og stoffri, jeg har fået min studenter eksamen med nogen fine karakter, og de venner og veninder jeg nu "render" rundt med, acceptere mig, for den jeg er, og ikke for det skuespil jeg satte op som facade. Tak, fordi du er en kæmpe øjenåbner. "

– Simone Jørgensen
 
 
 
 
 
Center for Kognitiv Udvikling | Ågerupvej 66 | 2750 Ballerup | 70 27 25 26 | info@ungdomsproblemer.dk

Foredrag: www.ungdomsproblemer.dk
Socialiseringsprogram: www.dkap.dk
Center for Kognitiv Udvikling: www.dreamcenter.dk
International hjemmeside: www.lyngemind.com